CELOSTNI PROGRAM KREPITVE DOBREGA POČUTJA IN VITALNOSTI ZA OSEBNI IN POSLOVNI USPEH

3-mesečni individualni program

Celostni program krepitve dobrega počutja in vitalnosti za osebni in poslovni uspeh je zate če:

Za koga program ni primeren?

Kaj lahko pri vestnem sledenju od programa pričakuješ?

Kaj program vključuje?

Prilagojen samo tebi glede na prirojeno razmerje med petimi elementi (podatki iz tvoje astrološke karte – kitajska astrologija), informacijami iz irisa in glede na trenutno prisotne težave. Vsaka oseba gre skozi svoj individualen proces transformacije, zato se prehranski načrt tekom programa spreminja tako, da je usmerjen v posameznikove trenutne potrebe. Vsaka oseba gre skozi procese čiščenja in izgradnje telesa. Če hočemo postaviti nove in zdrave temelje, potem moramo najprej počistiti staro in neuporabno. Prehranski načrt temelji na principih tradicionalne kitajske medicine in naturopatskih načelih.

V vsaki fazi se priporoča uporaba posameznih prehranskih dopolnil, ki v največji možni meri podprejo posameznika.

Naučim te preprostih tehnik za samopomoč, ki jih lahko izvajaš sam/a doma. Vse tehnike so izbrane za tvoj primer in za posamezno fazo preobrazbe.

Prejmeš informacije o tem, kako se stanje tvojega telesa kaže na obrazu, kakšni so tvoji potenciali/talenti in tvoje karakterne lastnosti. Ko bolje spoznaš sebe, potem lahko s pravilnimi izbirami v življenju okrepiš svoja šibka področja in uporabiš svoje talente za še več uspeha na osebnem in poslovnem področju.

Naučim te tehnik za razstrupljanje čustev, ki so se zaradi različnih situacij v življenju ujela v tvojem telesu in ti onemogočajo živeti polno in svobodno življenje. Redno izvajanje tehnik je ključno za dolgoročno vzdrževanje ravnovesja.

Naučim te izjemno močne taoistične tehnike samomasaže trebuha, ki jo lahko samostojno izvajaš v zavetju svojega doma. Samomasaža ima številne učinke in sicer pospeši izločanje zastalega blata iz črevesja, topi zastala čustva na področju črevesja in hkrati tudi sprošča napet živčni sistem po napornem dnevu.

Z vidika taoizma naši notranji organi niso namenjeni samo delovanju fizičnega telesa, ampak ima vsak organ tudi svojo energijo, vrline in pripadajoča čustva. S pomočjo taoistične masaže notranjih organov pa ne vplivamo samo na izboljšanje zdravstvenega stanja in sproščanje zastalih čustev, ampak odpiramo tudi vrata, preko katerih lahko dostopamo do naših skritih potencialov, za katere prej niti nismo vedeli, da jih imamo. Posamezen tretma traja približno 90 minut in vključuje tako osnovne kot napredne taoistične tehnike (CNT I, CNT II, tok sen, organ breathing massage).

Ta segment je največ vreden, saj ni dovolj, da dobiš zgolj navodila. Vsak od nas gre skozi transformacije v življenju na svoj način. Ko se odločimo za spremembo in začnemo stopati ven iz svoje cone udobja, se velikokrat zgodi notranji upor. Takrat je zelo pomembno, da imamo podporo od mentorja, ki nam lahko svetuje in ponudi pravo rešitev. Brez podpore se namreč hitro zgodi, da se kmalu znajdemo na isti začetni točki in se tako samo vrtimo v začaranem krogu.

Program je namenjen tako krepitvi dobrega počutja in vitalnosti, kot tudi spoznavanju samega sebe. Šele ko se spoznamo, lahko potem iz množice nasvetov izberemo tiste, ki bodo najbolj primerni za vzdrževanje našega lastnega ravnovesja.

Zdravje je človekova največja vrednota. A če hočemo biti zdravi in polni energije, potem moramo zase redno skrbeti. Naše trenutno počutje ni naključje, ampak rezultat vseh naših dejanj do tega trenutka. Če si želimo živeti radostno ter žeti uspehe tako na osebnem, kot poslovnem področju, potem moram najprej poskrbeti za svoje dobro počutje in vitalnost.

BONUSI v programu:

  • Individualno mešanico Bachovih cvetnih esenc za psihološko podporo. Pripravim ti osebno mešanico cvetnih esenc, ki ti bodo pomagala, da greš lažje čez proces preobrazbe.
  • Brezplačna vstopnica na moje predavanje ali delavnico po izbiri v vrednosti do 50€ (izkoristiti v roku 2 let od plačila programa)

Kakšen je časovni potek programa?

  • Prvi pregled: izpolnjevanje vprašalnika, pregled z iridoskopom (analiza iz očesa), pregled stanja trebuha, svetovanje glede prehrane, dodatkov in podpornih terapij, določitev naslednjih terminov za kraljevske tretmaje na notranjih organih. Prvi pregled traja do 90 min, odvisno od tvojih vprašanj.
  • 5 naslednji terminov: tretmaji, poročanje sprememb
  • Zadnji termin: pregled sprememb, svetovanje za dolgoročno ohranjanje dobrega počutja in vitalnosti ter po potrebi dogovor za dodatne tretmaje. Zadnje srečanje traja do 90 min.

V primeru dilem tekom programa poteka komunikacija izven teh terminov preko e-maila: carobnost.melita@gmail.com

Da boš programu lažje sledil/a:

  • Vsa navodila znotraj programa prejmeš sproti v pisni obliki na e-mail, da boš programu lažje sledil/a in točno vedel/a kaj delati, kdaj in kako. Tako ti v času srečanja v živo (ali online) ne bo potrebno pisati in bo čas maksimalno izkoriščen za poglobljen pogovor. V navodilih pa ne bo zgolj golih nasvetov, ampak bo zraven tudi obrazloženo zakaj se posamezen protokol izvaja, oziroma kakšne rezultate lahko pričakuješ. Pisna navodila ti tudi omogočajo, da po potrebi program ponoviš tudi kdaj v prihodnje po zaključku programa. Namreč tekom programa boš dobil/a informacije o tem kakšne so tvoje šibkosti in kako lahko dolgoročno ohranjaš rezultate tudi po končanem programu.
  • Taoistične tehnike za razstrupljanje notranjih organov in čustev prejmeš v video obliki, da boš lahko vadil/a kar ob posnetku.

Z vsemi osebnimi podatki ravnam zaupno, zato prejmeš vsa navodila (ki vsebujejo tvoje osebne podatke) na svoj mail v zaščiteni obliki, da se v največji možni meri prepreči morebiten vpogled s strani tretjih oseb.

Ker vem, da je danes čas zlata vreden, je možno prvi in zadnji termin izpeljati tudi ONLINE. V tem primeru prejmeš navodila za slikanje obe očes in sliki pošlješ na e-mail. Pregled stanja trebuha, pa se opravi v prvem dogovorjenem terminu za kraljevski tretma na notranjih organih.

Kakšna je tvoja investicija vase?

Tvoj prispevek za 3 mesečni individualni program, krepitve dobrega počutja in vitalnosti za osebni in poslovni uspeh, znaša 699,00€. Investicija je plačljiva v enkratnem znesku in ni vračljiva, plačati pa jo je potrebno do prvega srečanja v živo.

V primeru dveh obročnih plačil je višina enega obroka 370,00€. Prvi obrok je potrebno plačati do prvega srečanja v živo, drugi obrok pa v roku 30 dni po plačilu prvega obroka.

V kolikor imaš pred samim vpisom še kakšno vprašanje, ti je na voljo tudi brezplačni 15 minutni posvet. Za rezervacijo termina mi piši na mail: carobnost.melita@carobnostzivljenja.com ali pa pokliči na 031 441 518.

Še vedno nisi prepričan/a, da je to program zate? Potem si preberi izkušnjo ene izmed mojih strank.

Pred leti sem zbolela za depresijo. Dve leti uporabe antidepresivov so na meni pustili precejšne posledice - predvsem v obliki odvečnih kilogramov; po vrhu tega imam postavljeno diagnozo PCOS z inzulinsko rezistenco in moteno toleranco na glukozo ter MTHFR mutacijo. Zdravila, ki so mi bila predpisana za zdravljenje PCOS-a mi niso pomagala in prijazen nasvet, da naj shujšam, je bil kot nož v srce, saj ne glede na dieto in telovadbo, teža ni šla dol. Bila sem na točki, ko enostavno nisem imela več kontrole nad telesom – doživela sem drugi spontani splav v zgodnji nosečnosti, moj obraz je bil zabuhel, teža previsoka, zatekali so mi prsti, bila sem utrujena in izgubljena.

Obrnila sem se na Melito, ker sem vedela, da potrebujem korenito spremembo in nekoga, ki bo mojo situacijo obravnaval celostno. Po pogovoru sem se odločila za individualni 3-mesečni program in že po prvem protokolu je bil rezultat fantastičen! V dobrih dveh mesecih sem shujšala 17kg, skrajšal se mi je menstrualni ciklus in uredila sama menstrucija. Nazaj sem dobila tisto svojo iskrico, ki sem jo tako zelo pogrešala. Nič več se ne zbujam z zatečenim obrazom in prsti, prenehale so mi krvaveti dlesni in moje počutje je odlično. 

Pri programu mi je predvsem všeč, da je popolnoma prilagojen posamezniku in da z vsakim protokolom opaziš razliko. Čeprav me je bilo sprva strah in sem omahovala ali bi se odločila zanj, se je hitro izkazalo, da sem sprejela pravo odločitev. Moji pomisleki, da programu ne bi bila sposobna slediti oz. se ga ne bi držala, so se izkazali za povsem neosnovane. Melita je ne samo zelo prijazna in topla oseba, temveč tudi strokovno dobro podkovana. Prvič po dolgem času sem dobila občutek, da nekdo na mojo zdravstveno stanje gleda kot na celoto in ne zgolj kot posamične simptome. Po končanih protokolih so kraljevski tretmaji samo še pika na i, po katerem se počutiš res prerojeno. Hvala Melita, ker si mi pomagala najti pot nazaj do sebe!

AirBrush_20200722143955
Sanja Dominkovič

K Meliti sem se obrnila zaradi svojih težav z zanositvijo. Zdravstveno sicer nisem imela potrjene neplodnosti, tudi ginekološko je bilo vse normalno, vendar vseeno kar ni uspelo. Poskusila sem že od programa z vajami za hormonsko ravnovesje, vizualizacij, prebrala ogromno knjig,... pa se še vedno nisem počutila pripravljeno. Poleg tega menstruacije ni bilo tri mesece, med tretmaji pa se je spet vrnila.

Pri Meliti sem vzela Celostni program obravnave, kjer mi je poleg izvajanja taoistične masaže notranjih organov napisala tudi zame prilagojene prehranske načrte, ki so name vplivali tako, da sem ponovno imela več energije in bolj sem poslušala svoje telo, katera hrana mu ustreza. Poleg tega mi je pokazala vaje, ki naj bi jih izvajala. Na začetku mi je bilo kar naporno, saj je bilo to nekaj novega zame, zdaj pa vsak dan komaj čakam da si vzamem čas zase in se povežem s seboj in naredim vaje.

Masaža notranjih organov mi je bila na začetku malo boleča na določenih mestih, zdaj pa v masaži prav uživam in vedno me po masaži preseneti kakšna nova reakcija - od srbečice na koži pa do čustvenih reakcij, s katerimi sama sebe samo še bolj spoznavam.

S tretmaji z Melito kar nadaljujeva, saj sem prišla do spoznanja, da moram biti najprej jaz v redu, če želim zanositi in doseči, da bo tudi moj otrok v redu. In tako nisem vsak mesec samo pod pritiskom ali je tokrat uspelo, ker vem, da ko bom pripravljena, bo vse steklo kot mora. Poleg tega pa nimam več mrzlih nog, imam lepšo kožo na obrazu, povečal se mi je libido in predvsem izboljšal odnos do svojega telesa.

Zelo sem vesela in hvaležna, saj mi je Melita pomagala priti do vseh spoznanj o sebi, kdo sem, kaj si v življenju želim, zakaj sem prišla na ta svet in da moram poslušati svoje telo. Melita, hvala, hvala, hvala!

Anonimna