5 KRALJEVSKIH TRETMAJEV TAOISTIČNE MASAŽE NOTRANJIH ORGANOV (CHI NEI TSANG)

Si pogosto pod stresom in imaš občutek, da te življenje prehiteva?

So se ti v življenju zgodile situacije, ki so v tebi pustile čustveno bolečino?

Imaš občutek, da tvoje fizično in čustveno telo potrebujeta počitek?

Potem so kraljevski tretmaji na notranjih organih prava rešitev zate!

Če je tvoj vsakdan obarvan z veliko stresa, ki zajema tako fizični kot tudi čustveni in mentalni napor, potem stopaš po poti, ki vodi v moten pretok energije znotraj tvojega telesa. Konkretno to pomeni, da izgubljaš svoj sijaj, svojo moč in svoje zdravje. Tvoje telo postaja vedno bolj utrujeno, misli pa zmedene.

Si bil/a kdaj v situaciji, ko te je nekaj tako močno skrbelo, da te je po določenem času začel boleti želodec?

Ali pa si po izgubi bližnjega zaradi neskončne žalosti čutil/a napetost v prsnem košu in se ti je pojavil kašelj?

Taoisti že več tisoč let opozarjajo na izjemen vpliv čustev na naše zdravje. Vsako čustvo ali občutek vibrira z določeno frekvenco, ki vpliva na posamezne organe v telesu. Namreč čisto vse kar obstaja je energija, samo da je na eni strani zelo zgoščena in jo vidimo kot materijo, na drugi pa tako subtilna, da je našim očem nevidna. Tako lahko jeza in bes poškodujeta jetra in žolčnik, strah in fobija negativno vplivata na ledvice in mehur, skrbi in nezaupanje poškodujejo želodec in vranico, žalost in depresija škodita pljučem in debelemu črevesju, sovraštvo in aroganca pa srcu in tankemu črevesju.

Preko taoistične masaže notranjih organov lahko vplivamo direktno na organe, jih razstrupljamo negativnih čustev in ponovno napolnimo s pozitivno energijo. Ko iz našega telesa sprostimo napetosti in ujeta čustva, potem se lahko zopet vzpostavi energetski pretok, ki nas pripelje nazaj v dinamično ravnovesje.

Pozitivne učinke lahko pričakuješ pri številnih težavah, saj se je v praksi ta tehnika pokazala za učinkovito pri težavah kot so

Pretočni notranji organi pa nam ne prinašajo samo dobrega počutja in vitalnosti, ampak nas obdarijo tudi z vrlinami. Namreč po teoriji taoizma se v organih ne skrivajo samo čustva, ampak vsak organ poseduje tudi vrline. In do vrlin lahko dostopamo šele takrat, ko se iz organov sprostijo ujeta čustva.

Pretočna jetra in žolčnik prinašata prijaznost in radodarnost. Ko je dovolj energije v jetri, smo sposobni presojati in sprejemati prave odločitve.

Odprto srce in tanko črevo v nas prižigata občutke radosti in sreče. Moč srca določa našo sposobnost komunikacije in povezovanja  z drugimi ljudmi.

Zdrava vranica in želodec nam dajeta stabilnost, odprtost in zaupanje v življenje. Če nočemo, da nas življenje »odnese«, potem moramo imeti zdravo vranico, ki nas vrne v svoj center.

Močna pljuča in debelo črevo sta ključna, da smo v življenju pogumni in pravični. Ko je tu dovolj moči, potem znamo v življenju spustiti kar nam več ne služi in pogumno stopimo korak naprej.

Ker želim, da je vsak tretma prilagojen posameznikovim potrebam, sem znotraj daljšega tretmaja združila več taoističnih tehnik (chi nei tsang I, II, tok sen in life pulse massage), da je učinkovitost kar se da maksimalna.

Kot BONUS te tekom tretmajev naučim preproste samomasaže črevesja in ti na podlagi tvojega stanja svetujem, katere predele telesa si redno masiraj, da še bolj podpreš učinek samih tretmajev. Poleg tega se naučiš tudi taoističnih tehnik za čiščenje negativnih emocij, da potem z njimi ohranjaš učinek tretmajev tudi po zaključku. Za dolgoročno dobro počutje je redno delo na sebi ključnega pomena! Tako kot redno servisiramo naše jeklene konjičke, je potrebno redno skrbeti tudi za svoje telo, dušo in duha.

Si želiš nastaviti navigacijo do destinacije, kjer te čaka več sproščenosti, energije in notranje moči? Si želiš doseči ubrano delovanje tvojih organov, ki bodo s svojim optimalnim delovanje podprli tvoje življenje na vseh nivojih?

Potem se prijavi na: melita@carobnostzivljenja.com ali 031 441 518

Kakšen je potek tretmajev in tvoja investicija vase?

Vsak tretma traja približno 90 min, razmak med njimi pa je 4 – 10 dni.

Prispevek za paket petih tretmajev je 385,00€, ki je plačljiv v enkratnem obroku do prvega srečanja. V primeru dveh obročnih plačil, je višina posameznega obroka 215,00€. Prvi obrok se plača do prvega srečanja, drugi pa v roku treh tednov po prvem obroku.

V kolikor se soočaš z dolgotrajnimi oziroma kroničnimi težavami, je za rezultate potrebnih več tretmajev. V tem primeru je tvoj prispevek za vsak naslednji tretma po končanem paketu petih tretmajev 72,00€.

V kolikor imaš pred samim vpisom še kakšno vprašanje, mi piši na mail: melita@carobnostzivljenja.com ali pa pokliči na 031 441 518.

Še vedno nisi prepričan/a, da je to tretma zate? Potem si preberi izkušnjo ene izmed mojih strank.

Za masažo Chi Nei Tsang pri Meliti sem se odločila iz firbca. Sama že veliko delam na sebi, tudi sama sem terapevtka, ampak zanimalo me je, kaj lahko zame ustvari ta izkušnja.

Že kar nekaj let se ukvarjam tudi s svojimi čustvenimi bolečinami, zaradi težke preteklosti in smrti bližnjih oseb se je v meni nabralo veliko žalosti. Smrt moje mame je bila zame zelo težka izkušnja in mislila sem, da sem kolikor toliko opravila s to rano.

Prve terapije so bile zame zelo boleče, proti koncu, ko se je trebuh sprostil pa sem jo zdrzala prav z lahkoto. To je bil prav velik preobrat. Najvecji premik pa se je zame zgodil po tretji terapiji, ko sva prišli na predel pljuč, ki je povezan z žalostjo. Nič nisem pričakovala, samo prepustila sem se vsakič. Ampak po tistem dnevu se je nepričakovano odprl nek ventil. Iz mene se je usul plaz bolečine. Nekaj dni sem bila v strašni žalosti, jokala sem po cele dneve. In peti dan ko sem se zbudila, je bilo kot bi me nekdo odrezal. Ostala ni niti ena solza več. Bila sem bolj lahkotna, kot da se prejšnje dni nebi zgodilo nič. Sprostilo se je nekaj, kar je bilo zapisano v moje telo.
 
Ob vsem tem procesu sem zelo vesela da je bila ob meni ravno Melita. Je zelo pozorno, nežno, srčno bitjece. Ves čas sem se ob njej počutila razumljeno, sprejeto,
lahko sem zaupala, se predala in pobrala. Svojemu poslu je tudi zelo predana, zato jo z veseljem priporocam vsakomur!
005-85C_3913
Sanja Dimic
Čarobna moč dotika